Uwira Oy

Uwira Oy on erikoistunut hitsaamalla valmistettaviin tuotteisiin ja komponentteihin. Toimimme vaativilla toimialoille ja erityisosaamisemme on putkistojen ja metallituotteiden valmistaminen sekä kokonaistoimitusten ja projektien hallinnoiminen. Olemme erikoistuneet putken taivutukseen. Valmistamme ja esivalmistamme mm. esivalmistettuja putkia, kaksoiseinämäputkia, paineastioita ja säiliöitä.

Hitsaamalla valmistetut tuotteet vaativat suurta ammattitaitoa ja tarkasti valvottuja prosesseja. Asiakkaamme voivat luottaa tuotteidemme turvallisuuteen ja laatuun.

Putken taivutus    

Työntekijöidemme ammattitaidolla on merkittävä osa tuotantoprosessissamme, jonka tuloksena on korkealuokkaisia tuotteita. Tarjoamme lisäksi asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä kokonaisuuksia, osakokonaisuuksia ja esivalmisteita, sekä mahdollisen suunnittelun.

Kilkanen (Uwiran tytäryhtiö) on erikoistunut koneistukseen ja vauhtipyöriin. Yhdessä Uwira ja Kilkanen valmistavat asiakkaille laajoja räätälöityjä osakokonaisuuksia.


ota yhteytta blue26

Bit Viking - Referenssi

Tankkeri BIT VIKING:n polttoainemuutos vaati Uwira Oy:n maailmanluokan putki-, asennus- ja hitsausosaamista. Uwira Oy toimi Bit Viking –tankkerin projektissa, jossa dieselkäyttöinen tankkeri muunnettiin nestemäisellä maakaasulla toimivaksi. Lopputuloksena oli taloudellinen ja ympäristöystävällinen alus.

Leinolat Group Uwira T-Drill Leimec
Kilkanen T-Drill Inc